NAK JADI AGEN MEERACLE?

“NAK TAK Kak Har BANTU MULAKAN BISNES ONLINE HANYA DARI RUMAH UNTUK SAPORT BELANJA FAMILI?”
.
.
Realitinya kebanyakan kita;
.
1.Nak bisnes tapi taktau macam mana nak mula? 😥
2.Nak bisnes tapi taktau nak jual apa? 😥
3.Nak bisnes tapi tak pandai menjual? 😥
4.Nak bisnes tapi takda modal besar? 😥
.
Dan yang paling ramai;
.
5.Penat dah bisnes macam-macam tapi takde hasil? 😭
.
.
Haa…uols yang mana satu ?
.
Tak apalah yang mana satu pun. Kak Har dulu pun alami masalah yang sama, sehinggalah Kak Har jumpa FORMULA yang betul untuk berjaya dalam bisnes.
.
.
NAK TAK KAK HAR BANTU ?
.
Insya Allah Kak Har akan bantu sesiapa saja yang betul2 berminat buat bisnes Online menggunakan teknik ZERO KOS MARKETING. Yang marketing berbayar biar HQ yang keluarkan bajet. Kak Har faham kadang-kadang nak join bisnes ni modal besar, bukan semua orang mampu kan? Join dropship plak untung tak seberapa. Rasa macam tak berbaloi…huhu
.
.
Kak Har faham sangat.
.
Jadi harini, Kak Har nak buka peluang untuk join #TeamMHar dengan modal sangat rendah 😘
.
.OK kan?
.
PENGAMBILAN AGENT TERHAD 30 ORANG SAHAJA UNTUK #TeamMHar
.
Diulangi…
.
TERHAD 30 ORANG SAHAJA UNTUK TEAM #TeamMHar
.
.
Minta maaf Kak Har tak boleh ambil ramai-ramai sebab Kak Har risau tak cukup masa untuk pantau uols.
.
.
Apa yang uols akan dapat kalau menyertai #TeamMHar..??
.
.
✅ Bimbingan ilmu bisnes secara berterusan dari leader dan Hq
.
✅ Agent akan dipantau terus oleh Leader HQ. Copywriting, poster dan bahan marketing diberi secara PERCUMA.
.
✅ Peluang mendapat reward dari leader pakej percutian, handphone, set barang kemas dan lain2 lagi untuk agen yang aktif setiap bulan.
.
✅ Peluang mendapat reward dari Hq, kereta merchedes, Honda Accord, Honda City dan lain-lain lagi.
.
.
.
Macam mana…BEST ke sangat2 BEST?
.
.
Betul-betul Berminat Nak Sertai Team Kak Har❓
.
KLIK LINK WHTSP DI BAWAH ⤵
.
.
http://www.wasap.my/601135117296/agentmeeracle
http://www.wasap.my/601135117296/agentmeeracle
http://www.wasap.my/601135117296/agentmeeracle
.
.
Kalau Kak Har bolehh…ANDA PASTI BOLEH.. !! 💪🏽💪🏽
.
.

KENAPA MEERACLE?

( + ) MARGIN UNTUNG – tau tak, untuk agent paling basic pun kadar keuntungan dorang dah 30% ! ni agent paling basic tau..dan utk stokis 60%, korang rasa? ptt ke tak ptt dorng pnya income 5 angka sebulan? mmg opkoss la sis..
.
.
( + ) DUTA – MEEERACLE mmg sentiasa penuh dgn kejutan, dan baru2 ni ZAHIRAH MACWILSON dah pun dilantik menjadi DUTA MEERACLE, kalau dah Zahirah yg jadi DUTA, takkan la susah lagi korang nak menjual kan? mmg 1 Malaysia dpt Awareness tu..so menyenangkan uols utk rekrut agent dan menjual..
.
.
( + ) PRODUK BERKUALITI – ramai yg tnya kenapa dah 4 tahun MEERACLE di pasaran tapi ada 2 produk je..serum dgn cleanser..okay ramai yg tak tau, MEERACLE bukan produk yg dibuat di kilang2 OEM, atau rebranding produk dari luar negara..tapi MEERACLE ada kilang pemprosesan dan pembuatan dia SENDIRI..TERBARU MULA APRIL 2019 MEERACLE dah keluarkan meeracle face yang terdiri dari milk cleanser dan foundation selain lipstick…makin hebat meeracle.
.
yup, MEERACLE ada kilang sendiri..kenapa? sbb pihak HQ sedar kepentingan menjaga KUALITI sesuatu produk..dan utk menjaga KUALITI produk ni kita tak boleh nak percaya pada org luar..mksdnya mcm kilang2 OEM yg ada..
.
mereka boleh janji bulan dan bintang, tapi anda yakin ke yg dorang takkan menipu anda dari segi kualiti produk dan sebagainya?dan kalau dorang tipu pun mcm mana korang nak tau?dan disebabkan ni la HQ MEERACLE ambil keputusan utk membuka kilang sndri utk pengeluaran produk2 MEERACLE
.

dan utk menghasilkan sesuatu formula produk bukan benda yg mudah, makan masa berbulan-bulan dan mungkin bertahun! tak percaya boleh tanya pakar2 penyelidikan dan ahli kimia yg anda kenal..
.
.
okay la..Kak Har tak nak bebel panjang2 hehe, so siapa yg rasa nak ubah kehidupan tu dari biasa2 ke LUARBIASA meh sini komen cepat2
.
.
komen apa Kak Har ?
.
.
komen je “ SAYA NAK AGEN “ kat ruangan komen posting ni SEKARANG!
.
.
yg komen je Kak Har akan bagi link utk daftar agent
.
.
yang TAK KOMEN TAK DAPAT!
.
.
komen “ SAYA NAK AGEN“ SEKARANG!
.
.
“ saya menjadi dengan MEERACLE ! “

MANFAAT AGEN MEERACLE

( + ) REWARD – pernah berangan pakai kereta Mercedes?yeszza..utk tahun ni, pihak HQ menyediakan reward KERETA BARU MERCEDES C250 AMG utk reseller yg achive target..so far setakat ni, dah 4 org yg achieve target yg diberi..dan kereta ni FREE! tak perlu kuar duit sesen pun dpd korang..dan paling best? bukan takat tu je..selain dpd kete MERCEDES, kereta HONDA ACCORD, HONDA CITY jugak disediakan utk agent2 yg capai target..yg ni mmg ramai yg dapat! so korang yg selama ni dah jadi reseller produk, apa yg HQ dorang bagi? tnya je..
.
.
( + ) MARKETING & BRANDING – pernah nampk muka2 agent MEERACLE kat BILLBOARD tepi highway ke utara dgn selatan? ni billboard BIG TREE tau mmg tepi highway betul..dlm setiap town pn ada, mcm kat ipoh, alor setar, johor dan byk lagi la..lau perasan ha tula usaha pihak HQ MEERACLE utk memberi awareness dan branding utk agent2 MEERACLE, supaya dorang lebih senang utk menjual dan dikenali dan trusted..nak letak muka kat billboard? TERBARU berpeluang letak gambar sendiri di kotak produk..wow!
.
.
( + ) CLASS MARKETING – yg ni pun best..selalu korang lau nak g class marketing yg ada berkira2 kan? yela..satu class kdg2 smpi ribu2 harga dia..tapi, lau korang jadi agent. MEERACLE semua ni FREE je! sbb setiap bulan kita mmg akan ada class marketing sama ada yg dibuat oleh HQ atau HQ hntr je korang ke class2 marketing yg ada..dan ianya FREE!
.
.
( + ) COPY N PASTE – tak tau nak ckp cmne lau tak berjaya gak, sebab apa? sbb korang tak perlu nak risau nak posting apa, ayat nak tulis apa, gambar nak buat cmne tuk posting..nak buat iklan tapi tak reti nak buat ayat pe semua?dah…jgn risau dah, sbb semua ni korang akan dpt bila join #teammeeracle, nnti leader akan masukkan korang dlm SECRET GROUP dan dlm ni segala strategi dan teknik marketing akan diajar, korang kena buat apa? COPY N PASTE jerrrr…..setel!
.

JADI APA TUNGGU LAGI! segera daftar agen meeracle sebelum peluang di tutup tidak lama lagi.

whatsapp Kak Har di link ini sekarang!

http://www.wasap.my/601135117296/agentmeeracle
http://www.wasap.my/601135117296/agentmeeracle
http://www.wasap.my/601135117296/agentmeeracle